Тодор Тагарев има двама заместник-министри - Атанас Запрянов и Станимир Георгиев, съобщава

...
Тодор Тагарев има двама заместник-министри - Атанас Запрянов и Станимир Георгиев, съобщава
Коментари Харесай

Тагарев ще представи екипа и приоритетите си

Тодор Тагарев има двама заместник-министри - Атанас Запрянов и Станимир Георгиев, оповестява Българска телеграфна агенция.

Министърът на защитата Тодор Тагарев ще показа своя екип и целите си през днешния ден. Още на формалната гала, по време на която встъпи в служба, министърът съобщи, че България би трябвало да окаже помощ на Украйна, с цел да може да продължи контраофанзивата си и да освободи окупираните си територии. Тагарев уточни, че това ще бъде направено в границите на съюзните решения и прецизно осъществяване на решенията на Народното събрание.

България подготвя нов транш военна помощ за Украйна, заяви Тагарев предходната седмица и добави, че напълно скоро страната ни ще се причисли към съглашението за даване на един милион снаряда на Украйна.

Очаква се програмата за рационализация на армията да бъде импортирана в Народното събрание след срещата на върха на НАТО. Инвестиционната стратегия за рационализация на Българската войска е оттеглена, тъй като средата е доста динамична, условията се трансформират непрекъснато, сподели министърът на защитата преди дни.

Тодор Тагарев има двама заместник-министри - Атанас Запрянов и Станимир Георгиев.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР